Kirjaamme sinua aluksen miehistöön, kiitos kärsivällisyydestäsi!

Galaktinen 100% bonus 500€ asti!

Galaktinen 100% bonus 500€ asti!

Retkikuntamme uusille jäsenille Galaksino tarjoaa todellisen rakettilähdön. Hurjat seikkailut avaruuden laitamilla kutsuvat ja mukaan värikkääseen joukkoomme ovat tervetulleita kaikki!

Lunasta ensitalletuksellesi eksklusiivinen 100% bonus ja tuplaa talletuksesi aina 500 € euroon asti!

Tämän galaksit räjäyttävän bonuksen saat käyttöösi Kampanjat-sivulta kirjautuneena. Suurimman ilon irti saat tallettamalla 500 euroa, jolloin pääset aloittamaan matkasi galakseissa 1 000€ saldolla. Tällä pelikassalla kelpaa tutkia supernovia ja galaksin laitamia tovi, jos toinenkin!

Minimitalletus bonuksen saadaksesi on 25 euroa. Bonusta ja tehtyä talletusta koskee 20-kertainen kierrätysvaatimus. Tämä erikoisetu on voimassa vain rajoitetun ajan, joten avaruuskengät kannattaa vetää jalkaan heti!

 • Step 1

  Supernova-jättipotit

  saattavat yllättää rohkean seikkailijan millä tahansa pelikierroksella. Pelaamalla mitä tahansa Play’n Go:n peliä vähintään 0.50 euron kierrospanoksella saatat arvaamattasi laukaista jättipotin, joka maksetaan pelitilillesi heti sen voitettuasi!

 • Step 2

  Päivän seikkailu

  takaa, että saat talletustesi oheen kierrätysvapaita ilmaiskierroksia vaikka joka ikinen päivä! Käy katsomassa vaihtuva peli Päivän Seikkailu -kampanjasivulta, tee talletus ja nauti galaksin kuumimmista kierroksista.

 • Step 3

  Tähtipisteet

  saat käytettyä vasta avatulla avaruusasemallamme mikä takaa että raketistasi eivät ilmaiskierrokset tai bonukset lopu kesken. Avaruusasemalla voit käydä ostamassa tuotteita, kun tähtipisteitä on kertynyt tarpeeksi. Hyllyt notkuvat mitä mahtavimpia herkkuja jokaiseen makuun!