Kuinka lisätä meidän sähköpostiosoite osoitekirjaan

Gmail
Klikkaa Kontaktit minkä tahansa sivun vasemmalta puolelta. Klikkaa Uusi kontakti -painiketta Kontaktimanagerin ylävasemmalla. Kirjoita meidän sähköpostiosoite laatikkoon. Klikkaa Tallenna. 

Hotmail (Live, MSN)
Kirjaudu sisään, valitse “Vaihtoehdot” ruudun yläkulmasta. Jos nyt ilmestyy pudotusikkuna niin valitse “Enemmän vaihtoehtoja”. Roskapostivalikossa valitse Turvalliset ja estetyt lähettäjät (Safe and blocked senders). Valitse turvalliset lähettäjät (Safe senders) Kirjoita meidän sähköpostiosoite ”Merkkaa lähettäjä tai palvelin turvalliseksi” (Sender or domain to mark as safe) -kohtaan ja klikkaa Lisää listalle (Add to list >>). 

Microsoft Outlook
Klikkaa tiedostovalikkoa ruudun yläreunassa, klikkaa Uusi -> Ota yhteyttä. Kirjoita meidän sähköpostiosoite laatikkoon. Kirjoita haluamasi tiedot osoitekorttiin ja klikkaa Tallenna ja poistu. 

Mozilla Thunderbird
Klikkaa tiedostovalikkoa ruudun yläreunassa, klikkaa Uusi ja sitten Osoitekirjakortti. Kirjoita meidän sähköpostiosoite laatikkoon. Kirjoita haluamasi tiedot osoitekorttiin ja klikkaa sitten OK. 

Yahoo! Mail
Yahoo! Mail Classic. Mene mihin tahansa meidän lähettämään sähköpostiin.Viestikentän yläosassa, valitse Lisää osoitekirjaan -linkki Jostakin –osion lopusta osoitekenttään. Tarkista että meidän sähköpostiosoite on kirjoitettu kenttään, kirjoita haluamasi tiedot osoitekorttiin ja klikkaa Lisää osoitekirjaan. 

Yahoo! Mail:n uudemmat versiot
Valitse vasemmalta Kontaktit ja Lisää uusi. Kirjoita ilmestyvän ikkunaan kenttään meidän sähköpostiosoite. Kirjoita haluamasi tiedot osoitekorttiin ja paina Tallenna. 

AOL
Valitse vasemmalta Kontaktit. Seuraavassa ruudussa paina Luo ylhäältä (Hakukentän vierestä) ja valitse Uusi kontakti ilmestyneestä valintaikkunasta. Kirjoita meidän sähköpostiosoite Email 1 -kenttään. Kirjoita haluamasi tiedot osoitekorttiin ja klikkaa Luo. 

Mac Mail
Avaa Osoitekirja ja klikkaa Tiedosto. Valitse uusi osoitekortti. Kirjoita kenttään meidän sähköpostiosoite sekä muut haluamasi tiedot. Klikkaa Valmis. 

iOS laitteet – iPad, iPhone, iPod Touch
Avaa mikä tahansa meidän sähköposti ja klikkaa lähettäjää. Lisää kontakteihin. 

Android laitteet – Samsung, Google Nexus, jne.
Avaa mikä tahansa meidän sähköposti ja klikkaa lähettäjän kuvaa. Lisää kontakteihin.

galaksino